Titanic TV-serie (Blu-ray)

Blu-ray - Nordisk omslag

Titanic TV-serie (Blu-ray) (Blu-ray)
Tips en venn

Tips en venn

99 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Fra Julian Fellowes, den Oscar-belønnede forfatteren av Downton Abbey, kommer en påkostet miniserie om verdens mest berømte skipbrudd, Titanic. Gjennom fire episoder følger vi et velskrevet og sammensydd plott av action, mystikk og romantikk. Historien fortelles gjennom øynene til en rekke karakterer fra hele det sosiale spekteret på skipet, og vi får et fengslende innblikk i en verden av 1912 og de tragiske hendelsene som leder opp til den iskalde katastrofen.
Lydformat: DTS HD - Master Audio  Bildeformat: Widescreen (1.78:1), Anamorphic 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 180 
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Kategori: Drama, TV-serie  Utgivelsesdato: 2012-04-18 
Originaltittel: Titanic TV-serie  Region: 2 (Europa) 
Regissør:   Alder: Fra 11 
Produksjonsår: 2012     
Medvirkende: James Wilby, David Calder, Linus Roache, Maria Doyle Kennedy, Geraldine Somerville, Celia Imrie, Dragos Bucur, Toby Jones, Sophie Winkleman, Lyndsey Marshal, Jenna-Louise Coleman, Noah Reid, Eszter Zakariás, Will Keen   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Hvis du forventer for mye av denne filmen da vil du garantert bli skuffet, med mindere du ikke er en stor fan av Titanic da. Jeg forventet ikke så ekstremt mye av denne, men jeg ble skuffet for det om. Det jeg trudde var at denne var en lang film, men viste seg å være en tvserie. Det er tre serier av nøyaktig samme historie i forsjelige syns vinkler. Med andre ord, vil man ikke gå lei å se samme historie tre ganger? Det gjorde jeg. Ikke vert pengene, foruten fansan da, for dem er det så klart gullvert. En strek ener fra meg.