Spider-Man Trilogy (3 disc) (Blu-ray)

Blu-ray - Nordisk omslag

Spider-Man Trilogy (3 disc) (Blu-ray)  (Blu-ray)
Tips en venn

Tips en venn

99 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Spider-Man

Den svært sjenerte og nerdete skolegutten Peter Parker drømmer i smug om den meget, meget pene piken Mary Jane. På en skoleutflukt, hvor Peter Parker og hans klassekamerater presenteres for et prosjekt med edderkopper, blir Peter bitt av en genmanipulert edderkopp. Dette blir hans skjebne, og snart opplever han en fantastisk forvandling! Han har plutselig fått edderkoppens rørlighet, ekstrem styrke, smidighet og en slags sjette sans som gjør at han både er i stand til å oppfatte mikroskopiske detaljer i omgivelsene, og på en slags underlig måte oppfatter fare før det faktisk skjer.
Først utnytter Peter sine nyvunne krefter til å tjene raske penger. Men da hans onkel blir drept av en hensynsløs forbryter, springer Parker som følge av dette, ut som superhelt, og vier sitt liv til bekjempelse av kriminalitet. Han får seg likevel raskt en fiende i den gale millionæren Norman Osborn, som via eksperimenter forvandler seg til Den Grønne Goblin. Den ultimate kampen mellom det gode og det onde kan begynne!

Spider-Man 2

To år er gått siden beskjedne Peter Parker vendte ryggen til sin store kjærlighet Mary Jane Weston, fast bestemt på å bekjempe kriminalitet som sitt alter ego Spider-Man. Peter møter nye utfordringer i slitet med å takle "gaven og forbannelsen" som ligger i de overmenneskelige kreftene og egenskapene hans, samtidig som han skal forsøke å balansere sine to forskjellige identiteter - som Spider-Man og som collegestudent. Nå står forholdene til hans nærmeste på spill i et livsfarlig møte med den mektige, multitentaklede skurken Doctor Octopus alias Doc Ock!

 

Spider-Man 3

I Spider-Man 3 har Peter Parker (Tobey Maguire) endelig funnet en balanse mellom sin hengivenhet til Mary Jane (Kirsten Dunst) og sine plikter som superhelt. Men når drakten hans plutselig forandrer seg, blir sort og øker kreftene hans - blir også Peter forandret. Den nye drakten gjør Peter arrogant og selvgod, og han begynner å overse de som står ham nærmest. To av de mest fryktede superskurkene, Sandman (Thomas Haden Church) og Venom (Topher Grace), samler sine fryktinngytende krefter for å hevne seg på Spider-Man - men Peters viktigste kamp blir mot sine egne demoner. Spider-Man må gjenoppdage medlidenheten som gjør ham til det han er: En superhelt.

 

Lydformat: DTS 5.1  Bildeformat: HD 1080p 
Språk: Engelsk  Spilletid (min):  
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: Action, Boks, Marvel  Utgivelsesdato: 2012-06-13 
Originaltittel: Spider-Man Trilogy  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Sam Raimi   Alder:  
Produksjonsår:      
Medvirkende: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, Topher Grace, Bryce Dallas Howard, Theresa Russell, Bill Nunn, Tanya Sinovec, Dawn Marie Anderson   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%