ANNONSE

Paranormal Activity

DVD - Norsk omslag

59 kr Midlertidig utsolgt

-62%

Ord. pris 159 kr

Leveres av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Et ungt par mistenker at deres hus er hjemsøkt av noe ukjent og farlig. For å skaffe bevis installerer de et overvåkningskamera som skal registrere alt som skjer når de sover ...

Ikke se denne alene! Gjør deg klar for årets desidert mest skremmende grøsser. Kikk ut bak sammenklemte øyne. Innta skrekkfilmmodus, helt ytterst på stolkanten. Materialet fra kameraene gir en grøssende, Blair Witch-aktig effekt som fikk avisen LA Weekly til å omtale filmen som årets mest skremmende.

 

Lydformat: Dolby Digital 5.1  Bildeformat: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.85:1), Anamorphic 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 86 
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Kategori: Skrekk, Thriller  Utgivelsesdato: 2010-04-14 
Originaltittel: Paranormal Activity  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Oren Peli   Alder: 15 år 
Produksjonsår: 2007     
Medvirkende: Amber Armstrong, Ashley Palmer, Katie Featherston, Mark Fredrichs, Micah Sloat   Ekstramateriale: Usensurert versjon inkludert alternativ slutt 
Antall anmeldelser: 10 Gjennomsnittsvurdering: 3,5
60%
0%
0%
10%
30%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Even

Nå er det lenge siden jeg har sett en GOD skrekkfilm, og da jeg så denne ble jeg ikke skuffet. Om det er en du skal se en film i år som får det til å gå kaldt nedover ryggen din, se denne. Anbefales på alle vis!

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Tommy

booooooooring

booooooooring

Eg sjønner ikkje dei som seier at denne filmen er dårlig?! Er den beste skrekkfilmen eg har sitt!
Trur det er fordi dei sitter og kommeteren under filmen, eller kansje ikkje følger sikkelig med for det ødleger heile filmen, serriøst!

Jeg har sett det aller meste av filmer i denne sjangeren opp igjennom årene og ALDRI har jeg sett en så skremmende film som denne ! Jeg elsker Blair Wich men denne er så skremmende at det ikke er morro lenger. Ikke for sarte sjeler i hvertfall !

ANBEFALES!

Jeg er ingen spesiel filmmenneske, jeg liker mine bøker.
Jeg har lest mye om overnaturlige ting, ikke bullshit historier, men ting i verden som maker sence og ren fakta plokka opp gjennom hvem vet hvor mange år, og, det som skjer i den filmen her skjer faktisk. Vi hører ingenting om det, fordi vi vet aldri når det skjer. Det er mange skjulte budskaper i den filmen her som virkelig er bra. F eks, dama hadde klart seg gjennom det 2 ganger før, men nå traff hun han mannen som ja ødela. Får og få en ond demon bort, må du face han, og ikke være redd. Du må tro det ikke finnes, og til slutt vil demonen slutte. Om du innser at du er fucked, så er du det. Sånn er det bare.

Derfor anbefaler jeg denne "filmen"(?) sterkt, siden den viser at hm, nei det finnes faktisk noe som heter den spirituelle verdenen, det går spirits rundt oss hele tiden og conecter med samvitigheten vår.

Bottom line, BRA FILM!!

DENNE FILMEN VAR EN STOR SKUFFELSE!
Hadde gleda meg til å se en film man visstnok skulle bli skikkelig skremt av. Det kunne jeg bare glemme da, for å si det sånn!

Denne filmen er ikke noe jeg ønsker at noen skal kaste vekk sin tid på! Den er ikke skummel i det hele tatt og når jeg såg denne på kino, følte jeg at jeg hadde mer lyst til å sove! Da er det ikke noe bra skrekkfilm, skjønner ikke når folk sier det var skummel. Syns den var rett å slett dårlig, ikke noe jeg anbefaler noen!

bare tull å anbefale alle å se denne b filmen .. utrolig dårlig . denne er kanskje skummel for 1-7 år men det ville kanskje vært pågrunn av lydene.! ellers en latterlig film. sikker på jeg kunne lagd mye bedre selv ! ;) ikke sløs penga deres på denne filmen ! last den heller ned gratis. denne filmen er ikke verdt 50 øre ! så den på kino og venta og venta på at noe skulle skje ,men skjedde det noe skummel , ehh nei :S kanskje helt på slutten,der skal jeg inrømme jeg skvatt litt. ellers en tør film :)

For alle dere som har sett den ene skrekkfilmen etter den andre, uten følelsen av at pulsen reagerer engang!
Nå er den endelig kommet. Den etterlengtede skrekkfilmen alle har snakket om. Her kan man virkelig kjenne pusten i nakken, i flere dager etterpå!
Finn fram pledd, puter og gode venner! Alle gode trøstemidler, i det man åpner hjemmet og stuen for denne fantastiske skrekkfilmen! Absolutt verdt å se!! Anbefales på det sterkeste!

Dette var virkelig en bra film å, absolutt noe en vær skrekkfilmfanatikker bør se!

Nå er det lenge siden jeg har sett en GOD skrekkfilm, og da jeg så denne ble jeg ikke skuffet. Om det er en du skal se en film i år som får det til å gå kaldt nedover ryggen din, se denne. Anbefales på alle vis!


Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »