ANNONSE
Studielitteratur

Knowing (Blu-ray)

Blu-ray - Nordisk omslag

Knowing (Blu-ray) (Blu-ray)
Tips en venn

Tips en venn

59 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Leveres av CDON.COM

Frakt: 39 kr

Oscarvinner og superstjerne Nicolas Cage spiller hovedrollen i Knowing, en fengslende actionthriller av globale proporsjoner om en professor som snubler over fryktelige spådommer om fremtiden og forsøker å hindre at de blir virkelighet. Regissør Alex Proyas har laget en hesblesende film om et fars desperate kamp for å redde sitt barn - og verden!

I 1959 blir en gruppe studenter spurt om å tegne sin visjon av hvordan verden vil se ut i fremtiden. Tegningene skal forsegles i en tidskapsel og lagres i 50 år. Alt vel og bra, men en gåtefull jente fyller arket med tilsynelatende tilfeldige tall, som hun hevder blir visket til henne av usynlige mennesker.

Et halvt århundre senere, undersøker en ny gruppe studenter innholdet i kapselen, og jentas kryptiske beskjed faller i hendene på den unge Caleb Koestler. Men det er Calebs far, John Koestler, professor i astrofysikk, som gjør en oppsiktsvekkende oppdagelse: Den kodede beskjeden forutser datoene og dødstallene fra alle store katastrofer de siste 50 årene. Ikke nok med det, den forutser ytterligere tre katastrofer, hvorav den siste hinter om ødeleggelser av et verdensomspennende format.

Johns forsøk på å varsle myndighetene om de forestående katastrofer møtes med skuldertrekk, og hans bange anelser øker når han innser at sønnen Caleb på et eller annet vis er knyttet til mysteriet. Med hjelp fra Diana og Abby Wayland, datteren og barnebarnet til forfatteren av profetien, legger han ut på et kappløp med tiden i et forsøk på å forhindre den store ulykken.

 

Lydformat: DTS 5.1, DTS HD - Master Audio  Bildeformat: Widescreen (2.35:1), HD 1080p 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 121 
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: Drama, Thriller  Utgivelsesdato: 2009-09-30 
Originaltittel: Knowing  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Alex Proyas   Alder: 15 år 
Produksjonsår: 2009     
Medvirkende: Adrienne Pickering, Ben Mendelsohn, Chandler Canterbury, Nicolas Cage, Rose Byrne, Terry Camilleri, Nadia Townsend, Liam Hemsworth, Angie Diaz, Danielle Carter   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »