ANNONSE
Jubileum

Kamilla Og Tyven 1 / Kamilla Og Tyven 2

DVD - Norsk omslag

99 kr Midlertidig utsolgt

Leveres av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Kamilla og Tyven
Kamilla blir foreldreløs, og hun flytter til sin søkkrike onkel Ole i Kristiansand. Men onkel Oles kone har ikke særlig sans for barn og vil sende Kamilla på kostskole i Danmark. Dette syns Onkel Ole er hjerte¬løst. Han vil "smugle" Kamilla til store-søster Sofie, som arbeider som kjøkken¬hjelp på en storgård på landet. Men underveis blir Kamilla mobbet og robbet. Heldigvis kommer Sebastian henne til unnsetning, selv om han risikerer mye. Men Kamilla vet ikke at rednings¬mannen hennes er en tyv, på rømmen...

Kamilla og Tyven II
Kamilla og Tyven - del 2" fortsetter der den første Kamilla-filmen slutter. Sebastian kommer i fengsel, men Kamilla svikter ikke sin venn, selv om hun blir nektet å ha kon¬takt med ham og blir mobbet fordi hun er "venn med en tyv". Kamilla er den eneste som tror på Sebastian når han sier at han ikke vil stjele mer. Klarer Sebastian å holde det løftet? Kamilla er trofast, - men er det nok?

Lydformat: Dolby Digital 5.1  Bildeformat: Widescreen (1.85:1), Anamorphic 
Språk: Norsk  Spilletid (min): 194 
Tekst: Norsk  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Kategori: Barn/familie, Drama, Barn  Utgivelsesdato: 2011-06-15 
Originaltittel: Kamilla Og Tyven  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Grete Salomonsen   Alder: 7 år 
Produksjonsår: 2011     
Medvirkende: Morten Harket, Veronika Flåt, Dennis Storhøi, Agnete Haaland   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

En kjempe koselig film for alle i alle aldre. Denne filmen viser deg at vennskap kan skje mellom hvem som helst. Som i denne filmen, en liten jente ved navnet Kamilla og tyven Sebastian. En trofast film!

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »