Fuck Up (BD+DVD)

Blu-ray - Norsk omslag

Fuck Up (BD+DVD) (Blu-ray)
Tips en venn

Tips en venn

79 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Inngår i kampanje: 3 filmer for 199 kr
Jack Heine er fornøyd med seg selv. Etter et liv i total ansvarsfraskrivelse har han endelig bestemt seg for å starte et bedre liv. På listen står; 1) slutte med dop 2) slutte å ligge med andre enn sin egen kone og 3) ta ambulanselappen og endelig få en hederlig jobb.

Alt dette går mildt sagt fløyten i løpet av timer, i det hans beste venn kolliderer med en elg på grensen til Norge. Han blir funnet med en elg klov plantet i panna og en last i bagasjerommet han definitivt ikke skulle ha hatt. For å hjelpe ham forsøker Jack for første gang i sitt liv å gjøre noe for andre enn seg selv. Det er et valg med katastrofale konsekvenser. I løpet av de neste 24 timene mister Jack alt. Kjæresten, datteren, huset og jobben. Han har nå ett eneste mål, å redde livet til de få menneskene i verden han er glad i. De eneste han har til å hjelpe seg er tre mennesker med om mulig like lav moral som ham selv.

Lydformat: DTS HD - Master Audio  Bildeformat: Widescreen (1.85:1) 
Språk: Norsk  Spilletid (min): 100 
Tekst: Norsk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: Action, Komedie, Norsk film  Utgivelsesdato: 2012-06-27 
Originaltittel: Fuck Up  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Øystein Karlsen   Alder: 15 år 
Produksjonsår: 2012     
Medvirkende: Amanda Ooms, Anders Baasmo Christiansen, Atle Antonsen, Iben Hjejle, Jon Øigarden, Lennart Jähkel, Rebecka Hemse, Tuva Novotny   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%