Broene i Madison County

DVD - Nordisk omslag

Broene i Madison County (DVD)
Tips en venn

Tips en venn

79 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Inngår i kampanje: 3 filmer for 199 kr
Verken den verdensomreisende National Geographicfotografen Robert Kincaid eller Iowa-husmoren Francesca Johnson er ute etter å snu opp ned på sitt liv. De har begge nådd et punkt i livet hvor forventningene ligger bak dem. Likevel, fire dager etter at de møttes, ønsker de ikke å miste den kjærligheten de har funnet.

Oscar® vinnerne Meryl Streep (som ble nominert til en Oscar® for 10de gang for denne rolletolkningen) og Clint Eastwood (som også produserer og regisserer) bringer skinnende stjerneglans og sterk overbevisning til de kjære karakterene fra Robert James Wallers nydelige bestselger om kjærlighet, valg og konsekvenser.

“Streep og Eastwood er så visuelt og spirituelt ekte at det er som om de har spasert rett av boksiden,” erklærer Entertainment Weekly. De små detaljene og store følelsene tilknyttet den unike kun-en-gang-i-livet kjærligheten er også ekte. Med litt hell, får noen av oss oppleve en slik kjærlighet før eller senere. For Robert og Francesca var det senere. Og det var fantastisk.
Lydformat: Dolby Digital 5.1  Bildeformat: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 129 
Tekst: Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: Drama  Utgivelsesdato: 1998-09-25 
Originaltittel: The Bridges of Madison County  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Clint Eastwood   Alder: 7 år 
Produksjonsår: 1995     
Medvirkende: Annie Corley, Clint Eastwood, Meryl Streep, Victor Slezak   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Broene i Madison County er en film jeg kan se om og om igjen! Mery Streep (forøvrig min favorittskuespiller) og Clint Eastwood gjør historien ekte og levende. En nydelig - og trist film, om livet og kjærligheten.