Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Gull

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Gull
Tips en venn
4989 kr Midlertidig utsolgt

-26%

Ord. pris 6790 kr

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • Hådtverk
 • Komfortabelt grep
 • Vann- og støvtålig
 • Funksjon ved dårlig belysning
 • Dual Pixel 12MP
 • Revolusjonerende fokus
 • Motion panorama
 • Motion photo
 • Hyperlapse
 • Spotlight
 • Selfie blits
 • Wide selfie
 • Spill på alvor
 • Hesblesende kraft og fart
 • Stor lagringsplassøkning
 • Lengre batteritid
 • Å lade går fort
 • Å lade trådløst går fortere enn noensinne

Galaxy S7 edge har avanserte funksjoner i et smidig og elegant design. Den er utrolig vakker å se på og en fornøyelse å bruke. Du kommer til å kunne ta skarpe bilder også ved dårligere lysforhold. Uansett om du skal gjøre et triks på skateboard eller blåse ut lysene på en bursdagskake blir bildene tatt med Galaxy S7 edge skarpe, tydelige og livlige. 

Nå har mobilspill blitt enda bedre. Galaxy S7 edge er utstyrt med et spillkontrollsenter og funksjoner som for eksempel innspilling av spill. 
Galaxy S7 edge fungerer smidig og effektivt. Du kan trygt håndtere all data du lagrer på microSD-kortet. Også med et større batteri går ladingen raskt. Med en kombinasjon av kraftige materialer har Samsung utviklet en enkel men utrolig effektiv måte å forsegle de indre komponentene helt og samtidig holde USB-portene og hodetelefonuttakene åpne. Du trenger ikke bruke tid på å åpne ekstra lokk eller forstyrrende elementer. 

Håndverk 
Samsung har brukt mye tid på å finslipe kurvene til Galaxy S7 edge. Med hjelp av en prosess som heter 3D varmeforming smeltet Samsung sammen 3D-glass til en kurve med en grensesprengende presisjon som gjør at den smelter sammen med den bøyde metallkroppen og skaper en flott og sømløs enhetlig kropp. 

Komfortabelt grep 
Den dobbeltkurvede baksiden på Galaxy S7 edge gjør de ekstra behagelig å holde i. Alt som har med design å gjøre, fra de naturlige og grasiøse linjene til den tynne formfaktoren smelter sammen og skaper et grep som oppleves så naturlig at du aldri vil slippe taket. 

Vann- og støvtålig 
Du trenger ikke bekymre deg hvis du ved et uhell legger Galaxy S7 edge på en våt overflate. Du kan fortsette å bruke den selv hvis du mister den i vannet. Bruk den ved bassengkanten og del vakre selfies fra strandkanten, og ring etter en taxi i regnet. Galaxy S7 har behold IP-klassifikasjonen (Ingress Protection) 68.

Dårlig lys - null problem 
Mange av de beste bildeøyeblikkene oppstår når lyset er for dårlig. Vi er enten innendørs eller så har solen gått ned. Men med Galaxy S7 edge så er det ikke noe problem. Det lyssterke F1.7-objektivet og de større pikslene på 1.4µm på bildesensoren samler inn så mye mer lys at bildene fortsatt blir skarpe og detaljerte 

Dual Pixel 12MP
Samtlige pixler på bildesensoren har to fotodioder i stedet for en. Dette beytr at Dual Pixel Sensor kan fokusere lilke raskt og med samme nøyaktighet som dine egne øyne. 

Revolusjonerende fokus 
Hver eneste piksel på Dual Pixel Sensor brukes til identifisering av omgivelsene. Det gjør det mulig å bruke autofokus så utrolig raskt og smidig at også de raskeste og mest uforutsette bevegelser fanges i øyeblikket, også når lyset holder på å forsvinne. 

Motion panorama
For første gang kan du ta bilde av raske bevegelser i panoramabilder med bevegelighet. Panoramabildene tas samtidig og er et komplett sammensatt panorama av de tydeligste bildene i bevegelsesversjonen. Hvis du vil gjenoppleve et øyeblikk trenger du bare å sveipe på skjermen eller panorere Galaxy S7 edge til siden. 

Motion photo 
En. To. Tre. Omelett! Motion photo fanger opp de tre sekundene før du trykker på avløseren, du kan selv velge hvilket øyeblikk du vil bevare som stillbilde. 

Spotlight 
Fremhev visse deler av ditt ansikt og få ved å aktivere Spotlight i Beauty Mode. Spotlightens styrke og retning kan tilpasses til ulike effekter. 

Selfie Blits 
Bra lys gjør hele forskjellen. Spesielt når det gjelder selfies. Blitsen foran bruker hele sAMOLED-skjerm til å lyse opp ditt ansik med en svak glød ved å spre lyset jevnt. 

Wide selfie 
Når det er tid for en groupie kan du panorere kameraet til siden i opptil 120 ˚ slik at ingen blir utelatt av bildet. Alle smiler pent. 

Spill på alvor 
Også de mest grafikktunge spillene kommer til å fungere utmerket med betydelig mindre lag. Ettersom Galaxy S7 edge er den første smarttelefonen som støtter Vulkan API- 

Hesblesende fart og kraft
Den nye tilpassede CPU-en, den kraftige GPU-en og 4GB RAM er en mektig kombinasjon. Alt går raskere og smidigere, fra å starte programmer til å spille spill og streame video. 

Mer lagring enn noen gang 
Gjennom støtten til microSD kan du utvide lagringskapasiteten slik du selv vil. Du trenger ikke slette noen filer, bilder eller videoer uten at du må. 

Lengre batteritid 
Galaxy S7 edge har større batterikapasitet slik at du kan se dine favoirttprogram på TV og høre på musikk lengre enn før. Den tilpassede CPU-en og den veldig avanserte GPU-en sørger for at batteriene blir maksimalt utnyttet. 

Å lade går fort 
Med større batterikapasitet kan du stole på at hurtigladningen av batteriet sørger for at du ikke trenger å kaste bort tid ved vegguttaket. 

Å lade trådløst går fortere enn noen gang 
Det er helt klart den enkleste måten å lade telefonen. Du legger ned telefonen på ladeoverflaten og den begynner å lade. Det som gjør trådløs lading med Galaxy S7 edge så fenomenalt er at det går veldig fort. 

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke SAMSUNG
Batteri
Taletid (PB) 27 h
Beskjeder og internett
støttede e-mailprotokoller POP3, IMAP4
Snarbeskjedstjenester WhatsApp, Google+ Hangouts, SMS, MMS
Støttede sosialnettverk og blogger Ja
CE innlesningsenhet
Tegn Pekskärm (multi-touch)
Touchscreen-teknologi Kapacitiv
Digitalkamera
Linseåpning F/1.7
Fokusjustering Automatisk
Kameralyskilde LED-lampa
Funksjoner Videoinspelning, Optical Image Stabilizer (OIS), Selektivt fokus, Pro-läge, Brett selfieläge, Virtuell tagning, Panorama, Spotlight, Dual Pixel-teknologi, Rörelsepanorama, Rörelsefoto, HYPERLAPSE, vDIS-teknologi
Videoopptakeroppløsninger 3840 x 2160 (2160p)
Digitalspiller (opptaker)
Støttede digitale lydstandarder FLAC, XMF, OGG, WAV, WMA, MIDI, AAC, M4A, MXMF, OGA, 3GA, AWB, IMY, RTTTL, RTX, OTA, Ogg Vorbis, AMR, MP3
Diverse
Inkludert telefontilbehør Strömadapter
Motstand Vattentät, Dammtät
Samsvarsstandarder IP68, HAC ( Hearing Aid Compatible )
SAR-verdi 0,507 W/kg (kropp)/0,264 W/kg (huvud)
Produktfarge Guld
Farge Platinaguld
Flash-minne
Maks. støttelse som støttes 200 GB
brukerminne 24,4 GB
Støttede flashminnekort microSDXC
Smartphone-minne 32 GB
Funksjoner
Tilleggsfunksjoner (PB) Multitasking, Easy Mode, MIMO-teknik, Sekretessläge, Utraströmsparläge, Skärmavspegling, Dubbel böjd bildskärm, Väckarklocka
Sikkerhetsenheter Fingeravtrycksläsare
Sensorer Accelerometer, Närhetssensor, Barometer, Gyrosensor, Hallsensor, RGN-sensor, Hjärtfrekvens, Geomagnetisk sensor
Telefonfunksjoner Högtalartelefon, Röststyrning, Samtalstimer, Konferenssamtal, Flygläge, Röststyrd uppringning, Vibrerande larm
Kommunikasjoner
Trådløst grensesnitt NFC, IEEE 802.11a/b/g/n/ac, ANT/ANT+, Bluetooth 4.2
Bluetooth-profiler HFP (Hands Free Profile), HSP (Headset Profile), OPP (Object Push Profile), PAN-profil (Personal Area Networking), A2DP (Advanced Audio Distribution Profile), AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile), HID-profil (Human Interface Device), SAP (SIM Access Profile), Phonebook Access Profile (PBAP), MAP (Message Access Profile), Device ID Profile (DIP), HID Over GATT Profile (HOGP)
Dataoverførsel GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, HSPA+, FDD-LTE, TDD-LTE
Driftfrekvens for dataoverførsel LTE 700/800/850/AWS/900/1800/1900/2100/2300/2500/2600
Driftsbånd for dataoverførsel LTE Band 4, LTE Band 17, LTE Band 1, LTE Band 3, LTE Band 5, LTE Band 13, LTE-Band 25, LTE Band 7, LTE Band 20, LTE-Band 2, LTE Band 12, LTE Band 8, LTE Band 19, LTE-Band 18, LTE Band 26, LTE-Band 38, LTE-Band 39, LTE-Band 40, LTE Band 41, LTE-Band 28
Mobil
Type Pekskärmsmobil (Android OS)
Teknologi WCDMA (UMTS) / GSM
Bånd WCDMA (UMTS) / GSM 850/900/1800/1900
Operativsystem Android 6.0 (Marshmallow)
Serviceleverandør Inte specificerad
Telefonformfaktor Beröring
Integrerte deler Bakåtriktad kamera, Framåtriktad kamera, Ljudspelare, Röstinspelare, Hjärtfrekvenssensor, Navigering
3G-mobiltelefonsbredbånd Ja
Operativsystemsfamilie Android
Brukergrensesnitt Samsung TouchWiz + EtiquEdge
Mobilt bredbåndgenerering 4G
Optisk sensor
Bildepunkter/oppløsning 12 MP
Prosessor
Klokkehastighet 2,3 GHz
Antall prosessorkjerner 8-kärnig
RAM
Installert størrelse 4 GB
Skjerm
Diagonal størrelse 5,5 "
Type OLED-skärm
Fargestøtte Färg
Displayoppløsning 2560 x 1440 pixlar
teknologi Quad HD Super AMOLED
fargedybde 24-bitars (16,7 miljoner färger)
Diagonalstørrelse (metrisk) 13,95 cm
Diagonalstørrelse på Smartphone 5,5 "
Størrelser og vekt
Bredde 7,26 cm
Dybde 0,77 cm
Høyde 15,09 cm
Vekt 0,16 kg
Topptekst
Produktserie Samsung GALAXY
Modell S7 edge
Merke Samsung
Pakket mengde 1
Utgave SM-G935F
Screen Size 5,5 "
Type mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Screen Resolution 2560 x 1440
Mobilt bredbånd generasjon 4G
Telefonforbindelser / Type Telefonforbindelser / Antall Telefonforbindelser / Kontakttype
Micro-USB 1
Utgång för headset 1 Minihörlurskontakt 3,5 mm
Kjøretidsdetaljer / Bruksmodus Kjøretidsdetaljer / Bruksdetaljer Kjøretidsdetaljer / Kjøretid (inntil)
Tala WCDMA
Aktiv onlineanvändning WCDMA
Aktiv onlineanvändning LTE 15 h
Aktiv onlineanvändning Wi-Fi 16 h
Uppspelning Video 18 h
Uppspelning Ljud 55 h
Uppspelning Ljud (alltid på skärm av) 74 h
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Gull

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 926/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 485/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 236/måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »