Rollei Actioncam 426 Svart

-52%

749 kr
Ord. pris 1590 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-6 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • 4K
 • WIFI
 • 90 min batteritid
 • Undervannbeskyttelse
 • Handledds-fjernkontroll
 • Tilbehør og fester med GoPro standard

Rollei Actioncam 426 gir en imponerende 4K video oppløsning med 25 fps. Selvfølgelig har den også Full HD med opptil 60 fps for å kunne spille inn klare og skarpe filmer, også i høy hastighet. Den superbrede vinkelen på 170° forsikrer deg om at ingen bilder faller utenfor synsvinkelen. 

Styr med smarttelefon, nettbrett eller håndledd fjernkontrollen
Med de mange monteringene, adapterene og SRS sikkerhetssystemet kan du feste Rollei Actioncam 426 på alle overflater, også de som tidligere har vært umulige, som hjelmer eller annet utstyr. Rollei 426 har både innebygd WiFi med en rekkevidde på 20 meter og radio frekvens, håndledd fjernkontroll som lar hendene dine forbli frie. En perfekt måte å få det perfekte bilde av deg selv, ettersom du enkelt kan styre kameraet ved å trykke på fjernkontrollens knapper, også med hansker på. Fjernkontrollen er vanntett ned til 1 meters dyp. En medfølgende app til din iPhone eller Android smarttelefon kan lastes ned fra respektive app stores. 

Sikker, stabil og vanntett 
Dykkere og snorklere legger nå sitt store og tunge undervannskamera til siden og foretrekker i stedet et praktisk og kraftig action kamera på deres undervannseventyr. Rollei Actionkamera kan gi deg selskap helt ned på 40 meter, og takket være det oppladningsbare lithium-ion batteriet, kan det spille inn dine oppdagelser i opptil 90 minutter. Ovenfor vannet kan du enkelt erstatte dykker-bakdøren med en sprutsikker beskyttelse for å forbedre lyden under opptakene. 
Sikkerhetssystemet SRS er en av standard komponentene på alle nye Rollei Actioncams of forebygger skader når du brukes sammen med sikkerhetstrekket. 

Dimensjoner
Bredd: 5.9 cm
Høyde: 4.1 cm
Dybde 2.4 cm
Vekt: 49 g

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Jeg har nylig kjøpt meg Rollei 426 Og er godt fornøyd med kamra. Bildekvaliteten er helt prima. Video kvaliteten er veldig klar og god. Og farge gjengivelsen er serdeles flott.
Fjernkontrollen er artig og nyttig synes jeg. Der kan en velge om en skal ta bilde eller video. Kjempe bra og enkel i bruk, kjønt remmen til fjernkontrollen kunne vært litt lenger. Min far prøvde den og han fikk den ikke rundt håndleddet sitt. Men det er jo sånt som en selv kan fikse enkelt, ved å forlenge remmen ved å sy på en forlenger av borrelåsen.
Og det følger også med flere nyttige tilleggs dingser som gjør at en kan feste kamra på vanlige kamra stativ. Og andre steder. De fungerer helt prima. To små ting trekker litt ned da.
Lydopptaket når en har kamra i kamra huset er ikke god.
Og så savner jeg muligheten til å kunne slette bilder og video etter jeg har tatt bildene. Jeg kan verken slette bildene via datamaskinen eller via kamera. Det er en slette sperre virker det som. Så hver gang jeg skal slette innholdet på minne kortet må hele kortet formateres. Det kan en gjøre enkelt via kamra da. Dette er mitt første action kamra. så jeg vet ikke om det er vanlig på slike kamra. Men vil tro at å formatere kortet hver gang en skal tømme kortet for bilder og film, vil redusere levetiden på kortet. Men det viktigste med kamra er at bilde og video kvaliteten er helt super. Så derfor anbefaler jeg kamra videre. Virkelige gode bilder og film for pengene.

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
Rollei Actioncam 426 Svart

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 219 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 132 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 83 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »