Panasonic DMR-BCT74 Blu-ray recorder, Svart

Panasonic DMR-BCT74 Blu-ray recorder, Svart
Tips en venn
4990 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • 4K oppskalering
 • PureSound
 • Harddisk med opptil 861 timers innspilling
 • Smart-funksjoner
 • Multiroom TV streaming
 • USB/SD kort

DIGA Bluray-recorder med doble HD-tuners for DVB-C

BCT74 er utstyrt med 4K-oppskalering, Multiroom TV-streaming og Miracast-overføring fra smarttelefon og nettbrett. En avansert BD-recorder med mange smarte funksjoner, f.eks. programmering av en timer innspilling på distanse.

Koble til din favorittunderholdning hvor du vil og når du vil.

Det finnes flere måter å dele den digitale underholdningen hjemme i TV-sofaen – uansett om du er alene, sammen med familie eller med venner. For at det skal bli så lett og behagelig som mulig, har vi utstyrt vår nye DIGA Bluray-recorder med enda bedre innspillings- og avspillingsfunksjoner.vi har konstruert en modell som passer inn i en komplisert hverdag og som alltid presterer på topp, hvor enn du befinner deg.

Oppskalering til 4K-oppløsning – opplev en merkbart bedre bildekvalitet

Bildekvaliteten fra en Bluray-plate har aldri vært bedre! 4K-oppskaleringen optimerer lynraskt luminans og farge i hver piksel og skaler opp Full HD-signalene til et 4K-videosignal (8 megapiksler), hvilket gir en finere oppløsning og mer virkelighetsnære følelse i bildet. Nå kan du se på film hjemme med en bildekvalitet som holder samme høye klasse som på de fineste kinoene med det nyeste digitale utstyret. *For avspilling av et 4K-oppskalert bilde kreves en TV-skjerm som har kapasitet til å gjengi samme oppløsning.

PureSound modus – spiller av en renere lyd

Når du spiller musikk fra en plate, kan du velge PureSound-modus for en renere og klarere lyd. Andre deler som kan forstyrre, f.eks. harddisk og tuner slås av og viftelyden reduseres.

Quick operation – rask og enkel oppstart

Funksjonene EPG og Direct Navigator kommer opp umiddelbart og platelokket åpnes raskt når du har trykket på knappen. Dette er den raskeste DIGA-modellen hittil.

Remote Recording-tjenesten – still inn timer innspilling i hjemmet eller når du er hjemmefra

Gjennom å registrere deg for den nye tjenesten Panasonic Remote Recording Service, kan du navigere i EPG-menyen og programmere innspillingen av et nytt TV-program med hjelp av en smarttelefon eller nettbrett hvor enn du befinner deg (forutsetter internettilkobling). Da kan du også bruke tjenesten på smarttelefonen eller nettbrettet for å programmere en timer innspilling, uten å trenge å avbryte et program du ser på.

Doble HD-tuners – Spill inn to program samtidig i HD-kvalitet

DIGA Bluray-recorderen kan spille inn ti TV-program samtidig. Så det er ingen risk at du misser noe, selv om du vil spille inn to program som overlapper hverandre.

Miracast-overføring – vis og del innhold fra din smarttelefon/nettbrett på storskjerm med Miracast kan du dele underholdningen med flere personer på en stor TV-skjerm, istedenfor skjermen på din smarttelefon eller nettbrett.

Internett Apper – Bredt tilbud av online tjenester

Du får tilgang til et stort tilbud av underholdning og annet innhold via internett og det trådløse nettverket i hjemmet ditt, som f.eks. sport, spill musikk og mye annet.

*Forutsetter bredbåndstilkobling. *Innholdet er operasjonsavhengig og kan opphøre tilfeldig eller permanent uten forbehold.


TV Anywhere – Se på TV hvor enn du befinner deg

DIGA Bluray-recorderen har en TV Anywhere-funksjon som gjør at du kan se både innspilte og pågående direktesendte TV-program rett på din smarttelefon eller nettbrett – uansett om du er hjemme eller ute og reiser.

*kan være ute av funksjon ved svak nettverkskobling og med visst materiale.

Multiroom TV-streaming – se på et TV-program hvor enn du befinner deg i hjemmet. Streame et innspilt eller pågående direktesendt TV-program fra din DIGA Bluray-recorder til en TV-skjerm med DLNA-støtte, en Bluray-spiller eller til din smarttelefon/nettbrett, hvor enn du befinner deg i hjemmet.

Panasonic Media Access

Fjernstyr med din smarttelefon eller nettbrett. 

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 926/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 485/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 236/måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »