Huawei Honor 9 Blå

Huawei Honor 9 Blå
Tips en venn
3490 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • Elegant design
 • Doble kameraer 20 MP + 12 MP
 • Hurtigere og jevnere prestasjon
 • Innovativ superbred 3D-lydbildeteknologi
 • 4 GB RAM
 • 64 GB lagringsplass
 • Dual Sim

Design: Fantastisk fra alle vinkler 

Nå med 3D buet glass
Honor 9 er omringet av 3D buet glass med et spekter av nydelige og karakteristiske farger. Forlokkende nano tekstur er bygd inn i glasset med en enestående foto teknologi. Den perfeksjonerte buede formen er utformet gjennom en termisk prosess. Sammen, får de Honor 9 til å stråle gjennom sitt skinnende yte.

Et enestående håndverk
Hver eneste glassrute er testet opp mot de tøffeste standarder. Og en ny mal blir tatt i bruk for hvert fem-hundrede enhet mobil som blir produsert. Det er med bakgrunn i dette Førsteklasses håndverket og finess at Honor 9 oppnår en slik suksessfull blanding av kunst og teknologi.

Fantastisk integrert design
Det detaljerte håndlagde 3D buet glasset på baksiden blender seg sømløst inn i metall rammen - Behagelig å både holde i og se på.

Dobbelt-linse teknologi 
En ny verden åpner seg

Oppgradert dobbel-linse kamera
Honor 9s enestående dobbel-linse kamera fanger de flotteste øyeblikk med sin super høye oppløsning og skarpe detaljer. Resultatet av fjerde generasjons dobbel-linse teknologien, fusjoneret med kraften fra en 20MP monokrom linse og en 12MP RGB linse.

Ta fantastiske bilder på kvelden
Ingen grunn til å ikke ta bilder i mørket. Vår innovasjon innen piksel teknologien gir dobbelt så mye lysstyrke i lav-lys tilstand*1 – det vil si at du vil få klarere bilder, både på dagtid og nattestid.

Dobbelt-linse hybrid zoom
Fang opp hver minste detalj med Honor 9`s dobbel-linse hybrid zoom, som vil gi deg fantastiske, klare og fine bilder selv med en 2x zoom.

Kort-film deling
Med Honor 9`s Quik video redigerings funksjon, kan du skape din egen førsteklasses video med bare noen få tastetrykk - klar til å dele med venner og familie. Skap liv i bildene dine med bevegende bilder som fanger en 2 sekunders film hver gang du klikker på kameraknappen. Det gir deg et glimt av hva som skjedde før og etter bilde ble tatt, og gjør din kort video til en historie når du benytter Quik video redigering funksjon*2.

Lyd: En musikk-fans drøm 

Huawei Histen 3D lyd teknologi
Med Huawei Histen 3D lyd teknologi får du opplevelsen av live musikk på din Honor 9. Med innovativ ultra-bred 3D lyd teknologi, vil du kunne nyte virtuell surround lyd gjennom høretelefonene i tre forskjellige moduser - på nærthold, i front og bredt - som gjenskaper opplevelsen av å lytte til musikk gjennom tradisjonelle høretelefoner, hjemme og i en konsert hall. Fordyp deg i musikken, når enn og hvor enn du befinner deg.

Audio fine-tuning
Audio Fine-tuning av Grammy Award-vinnende Recording ingeniør Rainer Maillaed - Honor 9 fremhever de unike karakteristikkene av forskjellig type musikk, og skaper en mer autentisk og behagelig musikk opplevelse.

Honor 9 har samarbeidet med Monster for å optimalisere lyd kvaliteten - The Honor Purity Equalizer. Honor 9 kan derfor reprodusere høy lyd oppløsning med en fremragende klarhet, krystall klar høy-frekvens og sterk bass som ikke overstyrer musikken.

Ytelse: stopper aldri 

Rask og behagelig opplevelse
Honor 9 er en ytelsesmaskin. Takket være Kirin 960 chipset, har Honor 9 en 18% sterkere CPU ytelse, en GPU som er 180% raskere sammenlignet med forrige generasjon*3, noe som sikrer en mer utholdende opplevelse, med opptil 4GB minne og 64GB lagrings plass *4

EMUI 5.1
Utnytt kraften av kunstig intelligens med EMUI 5.1. Ressurs tildeling og minnehåndtering blir tilpasset basert på brukeratferd, reduserer standby tid, og øker oppstarts hastigheten med opp til 20%*5. Gaming er raskere og flyter bedre på EMUI 5.1 med Game Performance Cruise System, som reduserer strømforbruket, utvider gamingtiden og gir en mer solid lang-tids opplevelse.

Bilder som skiller seg ut
Alt ser bedre ut på Honor 9 takket være telefonens 5.15" FHD skjerm med 428 PPI, som gir en mer levende farge- reprodusering, og har et fargemetnings nivå på opp til 96%. De fantastiske lysinnstillingene gjør at du kan justere og tilpasse lyset på skjermen til en hver anledning.

Kraft som varer – lenge 
Med sitt kraftige 3200mAh*6 batteri og Smart Power 5.0 holder Honor 9 deg gående - du får opp til 78 timer offline musikk streaming*7. Ikke gå glipp av favoritt sangen når mobilen har lite batteri, nå kan du også, med 9V2A SuperCharge teknologi, lade fra 0 til 40% på under en halv-time*8.

Fingeravtrykksensoren har nå blitt enda smartere
Honor 9s front plasserte fingeravtrykksensor lar deg raskt låse opp telefonen uten å måtte løfte den opp. Fingeravtrykk teknologien er stadig under utvikling, hvilket gjør at hastigheten øker og den blir enda sikrere over tid.

​​
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 676 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 360 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 182 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »