Hodetelefoner & Headset

Hodetelefoner


Er du ute etter hodetelefoner til å løpe med, ta med til DJ-gigen eller studioet? Uansett lommebok eller bruksområde har vi hodetelefonene for deg. Fra hodetelefoner med mikrofon til telefonen, til støyreduserende hodetelefoner som utestenger uønsket lyd på vei til jobben eller skolen. Usikker på hva du skal velge? Bi hjelper deg! » Les mer her
BeatsX – Hodetelefoner som passer ditt liv
 1490,-
  • Bluetooth
  • 3 farger
BeatsX – Hodetelefoner som passer ditt liv
1490 kr
Les mer
Beats Solo3 Wireless
 2490,-
  • Bluetooth
  • 5 farger
Beats Solo3 Wireless
2490 kr
Les mer
Pioneer SE-MX8-K Høretelefoner
 788,-
Pioneer SE-MX8-K Høretelefoner
788 kr
Les mer
Creative Aurvana ANC Høretelefoner
 933,-
  • Aktiv støydemping
Creative Aurvana ANC Høretelefoner
933 kr
Les mer
Pioneer in ear SE-CX7
 722.-
Pioneer in ear SE-CX7
722.- 1490.-
Les mer
Philips SHL3005 Hodetelefoner
 189,-
Mektig lyd med Philips SHL3005
189,- 499,-
Les mer
Pioneer-hodetelefoner med rå nattklubblyd
 949,-
  • Superior club sound
Pioneer-hodetelefoner med rå nattklubblyd
949,- 2090,-
Les mer
Fukttålige sport-headset MDR-AS800BT fra Sony
 533.-
Fukttålige sport-headset MDR-AS800BT fra Sony
533.-
Les mer

Ukens hodetelefoner

Velg hodetelefoner etter kategori


Velg hodetelefoner etter merke

Topp 100 – våre mest populære hodetelefoner

 
 

Hodetelefoner for alle tilfeller Mange hodetelefoner fungerer i de fleste sammenheng, men selvfølgelig finnes spesialdesignede hodetelefoner for alle behov og tilfeller. Du er unik, og din mening om bra lyd og stilige hodetelefoner trenger ikke å være det samme som andres. Vi har derfor et bredt tilbud av hodetelefoner for alle bruksområder. Uansett om du skal trene, være DJ på klubben eller vil danse hjemme med trådløse hodetelefoner har vi noe for deg.

Hodetelefoner til mobilen Mange hodetelefoner har innebygget mikrofon og kontrollmuligheter tilpasset til din telefon. Flere av modellene har støtte for både iPhone og iOS, samt til for eksempel Samsung Galaxy og andre Andoid-telefoner. Kontroller alltid slik at hodetelefonene du har bestemt deg for å kjøpe støtter nettopp din telefon siden dette kan variere mellom de ulike modellene.

Hodetelefoner til løping og svette treningsøkter Om du befinner deg på trening eller på løperunden i skogen er favorittmusikken i ørene den beste peppen. Med den følger antakelig en enda mer svett økt og da gjelder det å ha hodetelefoner som håndterer presset – fra våte treningsøkter til hard håndtering i bagen. For både deg som hverdagstrener eller driver mye med sport kan det være penger vel investert å skaffe et par hodetelefoner som tåler fukt, og visst er det deiligere å slippe maset med å stadig rette til hodetelefoner som sitter for dårlig under joggeturen?

Slipp maset med ledninger – gå trådløs Mange av våre modeller finnes som trådløse alternativ. Dette er perfekt for deg som vil ha litt mer bevegelsesrom og ikke vil uroe deg for å sette deg fast i lange ledninger. Finnes det ingen ledninger så minsker selvfølgelig også risikoen for skader i kabelen ettersom det ikke finnes noen.

In-ear, on-ear eller fullsize? Vi finner ut av begrepene In-ear kalles de mindre hodetelefonene du har inni ørene og som i mange tilfeller også fungerer som en slags ørepropp for å stenge ute lyd eller holdes på plass. In-ear-hødetelefoner er ofte bra i sportssammenheng eller for den som ikke vil gå rundt med for store hodetelefoner. På disse er det også størst sannsynlighet for å finne mikrofon for handsfree-samtaler og andre funksjoner for å styre telefonen, uten å trenge å ta den opp for å for eksempel bytte sang. Disse mindre hodetelefonene kan også være et bra alternativ hvis du ofte bruker briller, har stor frisyre, bruker øredobber eller annet som kan være i veien for et par større hodetelefoner. On-ear kalles de kanskje mest klassiske av alle hodetelefoner og er de som sitter utenpå ørene. Mange varianter av on-ear er også smart sammenbrettbare for å ta så lite plass som mulig når de ikke brukes. Full-size eller over-ear er større hodetelefoner som omslutter hele øret. Disse hodetelefonene har oftest største potensielle bassomfang og lydstyrke, og de blokkerer ofte støyende lyd bedre enn hodetelefoner som ikke omslutter hele øret.