Hodetelefoner & Headset

Sony WI-H700
 980,-
Sony WI-H700
980 kr 1790 kr
Les mer
Creative Outlier Sports
Creative Outlier Sports
645 kr
Les mer
Beats solo3
Beats solo3
2099 kr
Les mer
Marshall Major II
Marshall Major II
990 kr
Les mer
Best-in-class active noise-cancelling technology
 1990,-
 • Bluetooth
 • Noise cancelling
Best-in-class active noise-cancelling technology
1990 kr 2990 kr
Les mer
True wireless hodetelefoner
 1490,-
 • 30t spilletid
 • Bluetooth
True wireless hodetelefoner
1490 kr 1190 kr
Les mer
True wireless hodetelefoner
 • Trådløs
 • Vanntett
 • Innebygd mikrofon
True wireless hodetelefoner
599 kr
Les mer
Bestselger fra Audio Technica
 • Utrolig god komfort
Populære studiohodetelefon med fantastisk lyd
1179 kr
Les mer
Koblet opptil 12 timer med Bluetooth
 555,-
 • Bluetooth
 • AUX
 • 12 h
Koblet opptil 12 timer med Bluetooth
555 kr 1190 kr
Les mer
En perfekt løsning til alle aktive mennesker
 149,-
 • Bluetooth
En perfekt løsning til alle aktive mennesker
149 kr 329 kr
Les mer
AKG N20 In-ear hodetelefoner
 699,-
AKG N20 In-ear hodetelefoner
699 kr 1190 kr
Les mer
De mest allsidige sportshodetelefonene på markedet
 455,-
 • Svettebestandig
 • Lightning-stik
 • Støyreduksjon
Reflect aware sport horetelefoner
455 kr 1490 kr
Les mer

Velg hodetelefoner etter merke

Velg hodetelefoner etter kategori


Ukens hodetelefoner

Topp 100 – våre mest populære hodetelefoner

 
 

Hodetelefoner for alle tilfeller Mange hodetelefoner fungerer i de fleste sammenheng, men selvfølgelig finnes spesialdesignede hodetelefoner for alle behov og tilfeller. Du er unik, og din mening om bra lyd og stilige hodetelefoner trenger ikke å være det samme som andres. Vi har derfor et bredt tilbud av hodetelefoner for alle bruksområder. Uansett om du skal trene, være DJ på klubben eller vil danse hjemme med trådløse hodetelefoner har vi noe for deg.

Hodetelefoner til mobilen Mange hodetelefoner har innebygget mikrofon og kontrollmuligheter tilpasset til din telefon. Flere av modellene har støtte for både iPhone og iOS, samt til for eksempel Samsung Galaxy og andre Andoid-telefoner. Kontroller alltid slik at hodetelefonene du har bestemt deg for å kjøpe støtter nettopp din telefon siden dette kan variere mellom de ulike modellene.

Hodetelefoner til løping og svette treningsøkter Om du befinner deg på trening eller på løperunden i skogen er favorittmusikken i ørene den beste peppen. Med den følger antakelig en enda mer svett økt og da gjelder det å ha hodetelefoner som håndterer presset – fra våte treningsøkter til hard håndtering i bagen. For både deg som hverdagstrener eller driver mye med sport kan det være penger vel investert å skaffe et par hodetelefoner som tåler fukt, og visst er det deiligere å slippe maset med å stadig rette til hodetelefoner som sitter for dårlig under joggeturen?

Slipp maset med ledninger – gå trådløs Mange av våre modeller finnes som trådløse alternativ. Dette er perfekt for deg som vil ha litt mer bevegelsesrom og ikke vil uroe deg for å sette deg fast i lange ledninger. Finnes det ingen ledninger så minsker selvfølgelig også risikoen for skader i kabelen ettersom det ikke finnes noen.

In-ear, on-ear eller fullsize? Vi finner ut av begrepene In-ear kalles de mindre hodetelefonene du har inni ørene og som i mange tilfeller også fungerer som en slags ørepropp for å stenge ute lyd eller holdes på plass. In-ear-hødetelefoner er ofte bra i sportssammenheng eller for den som ikke vil gå rundt med for store hodetelefoner. På disse er det også størst sannsynlighet for å finne mikrofon for handsfree-samtaler og andre funksjoner for å styre telefonen, uten å trenge å ta den opp for å for eksempel bytte sang. Disse mindre hodetelefonene kan også være et bra alternativ hvis du ofte bruker briller, har stor frisyre, bruker øredobber eller annet som kan være i veien for et par større hodetelefoner. On-ear kalles de kanskje mest klassiske av alle hodetelefoner og er de som sitter utenpå ørene. Mange varianter av on-ear er også smart sammenbrettbare for å ta så lite plass som mulig når de ikke brukes. Full-size eller over-ear er større hodetelefoner som omslutter hele øret. Disse hodetelefonene har oftest største potensielle bassomfang og lydstyrke, og de blokkerer ofte støyende lyd bedre enn hodetelefoner som ikke omslutter hele øret.