Asus UX360UAK-PURE7

Asus UX360UAK-PURE7
Tips en venn

-14%

12390 kr
Ord. pris 14490 kr
Del opp betalingen 503/mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-6 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • Intel Core i7-7500U
 • 16GB RAM
 • 512GB SSD
 • Intel HD Graphics 620
 • Microsoft Windows 10

Ny ASUS Zenbook Flip PURE UX360UAK


100 % ZenBook, men med en mere optimeret Windows-oplevelse. ASUS Zenbook Flip PURE kombinerer det elegante utseendet til Zenbook med bekvemmeligheten og allsidigheten av en skjerm som kan roteres 360 grader. Denne meget tynne og svært lette enheten kan brukes som en bærbar datamaskin, et hendig nettbrett eller noe midt i mellom – og den er designet for å være med deg overalt, hele tiden. Med Intel® Core™ i7-7500U-prosessoren kan du seile igjennom alle de daglige databehandlingsoppgavene dine med letthet, og det utrolige batteriet varer i opptil 12 timer mellom hver lading!


ENKEL


ZenBook PURE fås helt uten forhåndsinstallerte programmer fra tredjepart, testversjoner og apper. Du velger selv hva som skal installeres på maskinen.


RASK


Zenbook PURE er utformet for å være rask allerede fra det øyeblikket du slår den på. Den er laget for optimal ytelse, uten programmer som tar opp unødvendig plass på minnet og prosessorkraft. Med Zenbook PURE får du opptil dobbelt så rask oppstart og 34 % raskere avstenging. Med fingeravtrykksleser innebygd i styreplaten og Windows Hello blir påloggingen enkel og sikker


SIKKER


Din datamaskin er beskyttet via Windows Defender, Microsofts antivirus. Windows Defender medfølger gratis, med regelmessige oppdateringer og uten årlige avgifter. Med ZenBook PURE kan du føle deg sikker. ZenBook PURE har også en fingeravtrykksleser, som sammen med Windows Hello lar deg logge på sikkert, raskt og enkelt, bare med én finger!


Presisjonskonstruert allsidighet


ASUS ZenBook Flip PURE har en presisjonsutviklet metallmekanisme, og det 360-graders hengslet har en silkemyk, trinnløs bevegelse og holder skjermen godt på plass i enhver vinkel. Hengslene, som har en mekanisme inspirert av smykker, har et to-tonet fargevalg på dekselet som bidrar til stil og et snev av luksus. For å sikre maksimal pålitelighet er den også stresstestet med over 20 000 åpne/lukke-sykluser, slik at du kan skifte ZenBook Flip PURE uanstrengt mellom en kraftig bærbar datamaskin og et lett nettbrett når som helst – uten problemer!


Virkelighetstro farger fra alle vinkler


Den sylskarpe 13,3" IPS-berøringsskjermen har FHD-oppløsning (1920 x 1080) og 72 % NTSC-fargeskala. Skjermen har en levende og presis fargegjengivelse som gjør bildene mer naturtro, uansett vinkel.


Slanket utforming uten kompromisser


Når det kommer til maskinvaren, får du den samme supertynne datamaskinen på 12,3 mm som i en vanlig ZenBook UX360UAK. Her går ikke ASUS på kompromiss verken med konstruksjon eller detaljer. Dette er mulig som en følge av den nye generasjonens Intel® Core™- i7 prosessor med integrert Intel® HD Graphics 620. Sammen med den lynraske SSD-enheten, gir ASUS Zenbook PURE UX360UAK en utrolig rask brukeropplevelse. Dessuten er enheten utstyrt med 2 USB 3.0, 1 USB 3.1 Type-C, HDMI og et tastatur med bakgrunnslys av høyeste kvalitet og som passer perfekt når du skal arbeide.


Maksimer batteritiden


ASUS ZenBook PURE gir deg opptil 12 timers batteritid. Med PURE får du enda mer. I og med ZenBook PURE ikke har noen uønskede programmer installert, kan du nyte godt av datamaskinens fulle potensial. En test av nye datamaskiner med ren installasjon, viste en gjennomsnittlig batteritid som var 28 minutter lenger sammenlignet med datamaskiner uten ren installasjon. Det betyr mer tid til å få jobben gjort eller å avslutte filmen du ser på (batteritid kan variere, avhengig av modell).


Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke ASUS
Screen Size 13,3 "
Weight 1,27 kg
Memory Capacity 512 GB
Processor Model Core i7
RAM Size 16 GB
Operating System Windows
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Processor Generation 7
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
Asus UX360UAK-PURE7

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 2159/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 1102/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 503/måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »