55 LED-TV Philips 55PUS8602/12 UHD Smart

55 LED-TV Philips 55PUS8602/12 UHD Smart
Tips en venn

-32%

11990 kr
Ord. pris 17695 kr
fra 489 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-6 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • 4K Ultra HD
 • Android Smart TV ™
 • Ambilight teknologi
 • Innebygd Google Chromecast
 • Digital mottaker DVB-T2 / C / S2
 • WiFi
 • 4 HDMI
 • 2 USB
 • 5-i-1 bildeprosessor P5
 • DTS Premium Sound
B
B Datablad
Datablad
Leverandør Philips
Produsentens artikkelnummer 220548
Energiklasse B
Den revolusjonerende Philips 8600-serien består av en Quantum Dot LED-TV med en utrolig P5-motor og en flytende soundbar. Fordyp deg i de livaktige bildene og den enestående lyden som gjør det til en fryd å eie dette utsøkte håndverket.
 • Perfekt bilde med Philips P5 Perfect Picture Engine
  Den nye patenterte Philips P5-bildekvalitetetsmotoren benytter en toppmoderne algoritme for digitalt å optimere alt du ser. Takket være P5-motorens overlegne databehandlingskapasitet oppnår den en 50 % forbedring i bildekvalitet. Nå kan du glede deg over de dypeste svartfargene og de lyseste hvitfargene, sammen med de mest levende og strålende fargene og helt naturlige og realistiske hudfarger. Nyt også våre knivskarpe bilder med utrolig detaljrikdom og dybde når du ser på sportssendinger, filmer og andre sjangre - hver gang og fra en hvilken som helst kilde.
 • Google Play Butikk og Philips' appgalleri: bruk TV-en til andre ting
  Google Play Butikk og Philips' appgalleri overgår tradisjonelle TV-programmer for å gi deg en stor nettbasert samling av filmer, TV, musikk, apper og spill. Med et minne på 16 GB og som kan utvides, har du massevis av plass til å lagre alt favorittinnholdet ditt og installere flere apper.
 • Ambilight vil for alltid endre måten du ser TV på
  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende også? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere - og seeropplevelsen mer oppslukende - ved å utstråle en ekstra bred glød fra to sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.
 • Siste finpuss - en TV som ser like godt ut som den fungerer
  Hjemmet gjenspeiler stilen din. Våre designere har valgt diskré, sofistikerte farger og kvalitetsoverflater som børstet krom, noe som resulterer i TV-design som står i stil med interiøret.
 • Få en ekte sertifisert Premium UHD-underholdningsopplevelse
  Med vår fullt sertifiserte Philips Ultra HD Premium TV kan du nå se flunkende nytt HDR-innhold på TV-en. Beundre den klare og detaljerte oppløsningen og de svært kontrasterende bildene på Philips TV-en. Alt dette samt et imponerende utvalg av lys og et fantastisk fargespekter kommer garantert til å ta pusten fra deg.
 • Det ultimate innen kontrast, farge og skarphet med HDR Perfect
  High Dynamic Range Perfect er det absolutt beste valget, fordi den redefinerer hjemmeunderholdningen med forbedringer innen kontrast og farge. Gled deg over en herlig opplevelse som fanger inn den opprinnelige dybden og livligheten, samtidig som den gjenskaper innholdet på en måte som regissøren ønsker. Sluttresultatet? Nå kan du se på TV med sterkere lysstyrke og best mulig kontrast og farger. Med HDR Perfect får du enestående klare detaljer. Dette er TV på en helt ny måte.
 • Perfect Color låser opp alle fargemulighetene
  Philips Perfect Color-teknologi låser opp levende og realistiske farger med flere billioner fargenyanser. Opplev et utrolig bredt fargespekter i kombinasjon med vår mest avanserte fargebehandling. Perfect Color kombinerer et 100 % bredt fargegamut og 2,250 billioners fargebehandling, noe som gir bildekvalitet som ligner den virkelige verden.
 • Bygd for en bedre Netflix-opplevelse
  Netflix endrer på mange måter din underholdningsopplevelse, og fremmer nyskapninger på enhetene du bruker for å se på TV-serier og filmer. Når du ser Netflix Recommended TV-logoen på en Smart TV, vet du at den har bestått en grundig evalueringsprosess som er basert på faktorene som er viktigst for medlemmene.
 • Med synlig lyd kan du se hvor vakker lyd kan være
  Utviklet lyd i en slank utforming. Gled deg over fantastiske høye toner og realistiske mellomtoner fra et overflod av mikrodrivere i en stilig høyttalerenhet. Du hører hvert eneste ord som viskes, hvert skritt og hver eneste knirking fra gulvet - bare forestill deg hvor godt du da hører eksplosjoner og smell! Og når det gjelder bass, gir de strategisk plasserte bakhøyttalerne dype, fyldige nyanser. Denne stilige TV-en har en fantastisk lyd.
 • Hør alle detaljene med DTS HD Premium Sound
  Gode TV-høyttalere krever en kraftig behandlingsmotor som tar vare på det originale lydinnholdet. DTS HD Premium Sound er utformet for å levere opplevelsen som forbrukerne forventer å få fra avansert lydbehandling: oppslukende surroundlyd med dyp og fyldig bass og krystallklar dialog som leveres ved maksimalt volumnivå, uten noen endringer, klipping eller forvrengning.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Philips
Screen Size 55 "
Type dekoder DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Smart-TV Smart TV
TV skjerm teknologi LED
Støttede oppløsningsformat 4K UHD (2160p)
HDMI port nummer av 4,0000
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
55 LED-TV Philips 55PUS8602/12 UHD Smart

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 2093 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 1069 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 489 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »