Dødslekene

(Innbundet)

Dødslekene (Innbundet)
Tips en venn

Tips en venn

298 kr

Forventet leveringstid:  3-8 arbeidsdager

Selges av Adlibris

Dette produktet selges av Adlibris.
Mer fra Adlibris.

Adlibris er en samarbeidspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fra 39 kr

Reality-TV med livet som innsats. I restene av det som en gang var Nord-Amerika, ligger nasjonen Panem. Den velstående og høyteknologiske hovedstaden Capitol er omgitt av tolv distrikter der innbyggerne sulter og lider nød. Styresettet i Capitol er nådeløst og ondt, og kontrollerer utkantdistriktene med jernhånd gjennom å tvinge dem til å sende en gutt og en jente mellom tolv og atten til de årlige lekene de arrangerer; en kamp på liv og død, direktesendt på TV.Fra den fattigste av provinsene blir tolv år gamle Prim valgt. Søsteren Katniss på seksten bestemmer seg for å ta Prims plass for å redde henne, og med det er det som om hun undertegner sin egen dødsdom. Fra overveldende luksus i Capitol, blir hun kastet ut i villmarken og kampen for å overleve begynner. Men Katniss har sett døden i hvitøyet før, og er ikke den som gir seg uten kamp. Det hun ikke er forberedt på, er at hun etter hvert tvinges til å måtte foreta noen brutale valg. Det handler om å drepe eller bli drept. Og det er bare én vinner ... Vi kjenner alle reality-showene fra TV. Da de første gang dukket opp, var de uskyldige sammenliknet med hva vi ser i dag. Det eneste vi foreløpig ikke har sett, er kamp på liv og død i beste TV-tid. Og selv om steget fra offentlig ydmykelse til offentlig henrettelse kan virke langt, så er det til å tro på i denne historien. Dette er en stor og rystende leseropplevelse. Sagt om Dødslekene:"Spennende tvers igjennom. Jeg kunne ikke legge den fra meg."Stephen King, grøsserkonge "Folk spør meg ofte om tips til gode bøker. Den boka jeg oftest anbefaler, er Dødslekene av Suzanne Collins. Den er fantastisk!"Stephenie Meyer, forfatter av Twilight-sagaen "Å hå hå! Har lest Dødslekene av Suzanne Collins! Glimrende bok! Samfunnskritisk, nervepirrende og språklig god. Blås i at det er en ungdomsbok, denne må ALLE lese! Løp og kjøp! :-) "Hentet fra Facebook-bloggen
Forlag: Gyldendal  Kategori: Skjønnlitteratur barn & ungdom 
Forventet leveringstid: 3-8 arbeidsdager  Innbinding: Innbundet 
ISBN: 9788205383982  Antall sider: 452 
Språk: Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål     
Tittel: Dødslekene  Forfatter: Suzanne Collins  
Utgivelsesdato: 2008-09-08  Serie: Dødslekene 
Utgave:  
Oversetter: Torleif Sjøgren-Erichsen
Antall anmeldelser: 3 Gjennomsnittsvurdering: 4,3
33%
67%
0%
0%
0%

Kjempebra bok som er altoppslukende, og svært spennende.
Svært vannskelig å legge ifra seg. Noen småfeil, noe jeg tror kommer av oversettelsen. Som et intervju laget uten publikum, og litt sendere får de respons fra et publikum.. og karakteren "Storm" blir kalt "Gale" og "Peeta" blir kalt "Peter". Utover det har jeg ingenting negativt å si om boken! :)

Klarte virkelig ikke å legge fra meg denne!
Fantastisk bok men får trekk grunnet mangel på detaljer og mangel på vanskelige valg som går på moralen til hovedpersonen noe som burde hørt til en slik handling. De slemme er slemme og de snille er snille og drap går visst ikke inn på karakterene i denne boken.

Alle plussidene boken inneholder overskygger uansett disse manglene så det er virkelig en bok enhver burde lese.
FYI: Er 18 år og dette er en bok som passer like godt til gutter som jenter, dette er LANGT ifra Twilight som Cdon vil ha det til.

en av de beste bøkene jeg har lest :)

Blogget om Dødslekene

Flere titler med Suzanne Collins

Vis alle