Paranormal romance

Vampire Diaries

Allerede i 1991 ble første bind i The Vampire Diaries utgitt. Siden har serien blitt en TV-serie. I serien følger du Elena og de to vampyr-brødrene Damon og Stefan.

 

Twilight

Bella Swan er flyttet til Forks, en våt og tåkete by. Hun forventer ikke annet enn regn og kjedsommelighet, men det er før hun møter Edward Cullen....

 

True Blood

Sookie Stackhouse forelsker seg i vampyren Bill Compton, og derfra utvikler det seg en komplisert historie. Serien er basis for den populære TV-serien me samme navn.

 

De udødelige

De udødelige handler om evig liv, om å miste sine kjære, og om hvordan du vil forholde deg til omverdenen dersom du blir påtvunget usedvanlige evner...

 

Nattens Hus

Zoey blir merket med halvmånesymbolet av en Utsending. Hun tvinges til å følge Gudinnen Nyx til Nattens Hus - hvor hennes utdannelse til en vampyr skal foregå.

 

Hush Hush

Å leve i en ung og vakker kropp for evig... Det høres ut som et mirakel. Men ikke for Patch! Nora på 16 år får en ny partner i biologi. Men det er langt fra ufarlig å falle for en fallen engel!

 

Alanya

 Følg Alanya på en reise som gir henne innsikt i hvem hun egentlig er, og som fører henne til slottet hvor hun en gang ble født som prinsesse og tronarving

 

Den andre siden

Ny serie fra bestselgende Alyson Noël!Riley Bloom forlot søsteren Ever i de levendes verden og krysset broen til den andre siden.

 


Beautiful creatures

Serien handler om Wate og Lena som kjemper for deres kærlighed. Likte du twillight bør du lese vakre skapninger... 

 


Skyggejegerne

I en verden som på overflaten ligner vår egen, men som under overflaten gjemmer på demoner, varulver og vampyrer, har en gruppe skyggejegere lovet å bekjempe det onde...

 

The Night World

Night World er ikke et sted, det er en verden - som består av vampyrer, hekser og formskiftere, som lever blandt mennesker.

 

The Morganville Vampires

Serien om Claire Danvers og hennes venner på Texas Prairie University i den vampyrkontrollerte byen Morganville.

 

Hex Hall

Sophie er 16 år og heks. Når en trylleformel slår feil, sendes hun på en oppdragelsesanstalt for hekser, alver og formskiftere. Der er dog  ikke alt som det ser ut...

 

Black Dagger Brotherhood

I ly av mørket ulmer en eldgammel krig mellom vampyrer og deres fiender. Kun én gruppe kan redde vampyrarten: Black Dagger Broderskapet.

 

Shadow Falls

Kylies verden holder på å ramle fra hverandre: Foreldrene skal skilles. Kjæresten har slått opp. Hun har mareritt, og hun plages av en forfølger som ingen andre kan se...

 

Beautiful Dead

Darina kan ikke glemme kjæresten Phoenix, så da han dukker opp overalt samtidig som hun hører lyden av englevinger, er hun tvunget til å handle… Finnes De Vakre Engler?

 

Nightshade

Calla Tor har alltid kjent sin skjebne. Hun skal være alphahannen Ren Laroches partner og kjempe side om side med han, mens de styrer deres klaner og vokter de hellige steder.

 

The Black Magician

Han befølte Tessia. Det dunket i hodet hennes, som holdt på å sprenges. 'Forsvinn!' tenkte Tessia. Kort etter høres et rungende brak og et flammende lysskjær fyller rommet...

 

Body Finder

Violet er ikke en helt vanlig 16-årig jente, hun har en særlig evne til å fornemme hvor de døde ligger skjult. Kun Violets foreldre og hennes barndomsvenn Jay kjenner til hennes hemmelighet.

 

Fallen

Engler, kjærlighet og onskap! Luce plasseres på kostskole etter kjærestens mystiske død. Hun forelsker seg i den hemmlighetsfulle Daniel, men snart blir hun involvert i nok et dødsfall!