Matched

Matched - Cassias Valg

199
299

I Samfunnet er det funksjonærene som bestemmer. Hvem du skal elske. Hvor du skal arbeide. Når du skal dø. Cassia har alltid stolt på systemet. Ingen høy pris å betale for et langt liv, en perfekt jobb, den ideelle ektefelle. Så da bestevennen viser seg på skjermen som hennes match, er hun ikke i tvil om at han er den rette for henne. Ikke før et annet ansikt, et kort øyeblikk, dukker opp på skjermen før den går i svart. Snart stilles Cassia overfor umulige valg, mellom Xander og Ky, mellom den trygge tilværelsen hun kjenner, og en vei ingen annen har våget å gå før - et valg mellom lojalitet og lidenskap. "Den heftigste ungdomsromanen siden Dødslekene" - Entertainment Weekly

Crossed - Flukten

262
299

Cassia har valgt Ky framfor Xander. Kjærligheten framfor tryggheten. Hun har ofret alt og er på flukt. For å finne Ky må hun utenfor Samfunnets yttergrenser. Der ingenting er kjent, og andre lover gjelder. Det går rykter om opprør. Men hva er sannhet, og hva er løgn? Hvem kan hun stole på? Det trygge Samfunnet er blitt en dødelig motstander. Flukt er eneste løsning. Flukten er den etterlengtede fortsettelsen av Cassias valg, første bok i Matched-trilogien. ”Denne fremtidsfabelen handler om kjærlighet og den frie vilje, og den stiller spørsmålet ‘Finnes det noen frihet når man ikke kan velge?’.  Fortellingen om Cassias utvikling fra aksept til opprør river deg med og gjør deg sugen på mer.” Cassandra Clare, forfatter av The Infernal Devices- og The Mortal Instruments-seriene.

 

Reached

Dette er den tredje og siste boken i denne vidunderlige dystopiske romanse-trilogien!  Boken kommer ut på engelsk i november 2012 - og da tar det sikkert ikke lang tid før vi har den på norsk også. Vi gleder oss!